fbpx

Voor en na

Acné

Opbouwende dekking zonder het cakey gevoel. Voelt licht aan op de huid en is lucht doorlatend waardoor de huid kan blijven ademen.

Tattoo bedekken

Zeer gepigmenteerd. Wil jij tijdelijk je tatoeage verbergen?? Dat kan! Volledige airbrush tattoo cover die tot 48 uur blijft zitten. Geeft NIET af, water en zweet resistent. Je kan er zelfs mee zwemmen.

Naturel

Egale opbouwende dekking die past bij elke huidskleur. De foundation kleuren zijn van heel licht tot heel donker beschikbaar en kunnen gemengd worden om de beste match te krijgen voor jouw huidskleur.

Melasma

Corrigeer elke pigmentatie probleem. Gebruik de gewenste foundations en concealers om een mooie egale dekking te creëren. Zonder dat deze zal afgeven of vervagen gedurende de dag.

De oudere huid

Accentueert geen fijne lijntjes en rimpels. De airbrush foundation trekt direct in de huid en blijft niet zoals veel andere foundations op de huid zitten waardoor fijne lijntjes en rimpels niet worden geaccentueerd. Zie er jaren jonger uit.

Littekens

Littekens zijn minder zichtbaar na het gebruik van een goed dekkende airbrush foundation. Geen dikke laag make-up nodig om een mooie egale dekking te creëren. Littekens van acne, operaties ed kunnen hiermee worden gecamoufleerd.

Vitiligo

Corrigeer elke pigmentatie probleem met een lichtgewicht make-up. Diverse concealers en foundations zijn prima met elkaar te mengen voor de ideale egale dekking. Laat je huid stralen met jouw perfecte make-up.

Menu