fbpx

Veel mensen brengen dagelijks make-up aan. Het hoort bij hun uiterlijk. Wanneer iemand overlijdt, willen de nabestaanden de overledene bij het afscheid graag zo zien als deze was tijdens zijn/haar leven. Vroeger lag de nadruk bij de laatste verzorging op reiniging en verzorging. Tegenwoordig komt de nadruk meer en meer te liggen op het uiterlijk en met name de herkenbaarheid van de overledene. Die herkenbaarheid moet ook na het overlijden nog goed zichtbaar zijn. Het aanbrengen van (airbrush) make-up bij de overledene komt daarom steeds vaker voor.

Airbrush makeup is het meest geschikt voor postmortale make-up vanwege de correctieve eigenschappen en door de hygiene, doordat er geen fysiek contact nodig is met handen en of penselen.
De Airbrush make-up hoeft ook niet meer te worden bijgewerkt, blijft dagenlang perfect zitten, ook in de koeling.

De meest geschikte lijn die Dinair hiervoor heeft ontwikkeld is de camouflage neutralizer. Deze corrigeert perfect de meest voorkomende verkleuringen en is dekkend genoeg om diverse huidtypes te neutralizeren.

Eventueel kan bij extreme verkleuringen ook gebruik worden gemaakt van de tattoo cover lijn, de extreme (XT). Deze lijn van Dinair is waterafstotend en extreem dekkend, waardoor deze alleen met alcohol 70% kan worden gereinigd.

Dinair Extreme

Alle voordelen van postmortale make-up d.m.v. Dinair Airbrush nog even op een rij:

  • No make-up look
  • Hygienisch 
  • Speciale lijn ontwikkeld voor de overledenenzorg
  • Goed te mengen met andere airbrush lijnen van Dinair
  • Blijft perfect zitten, hoeft niet bijgewerkt te worden en is veegvast.
  • Adjusters (toevoegingen) beschikbaar voor corrigeren van extreme verkleuringen.

Heb je aan de hand hiervan nog vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met info@dinair.nl

Menu